Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Chantal-Eric.groeimee.nl

14e verhaaltje met 27 weken

helleuhhh iedereen CoolCool,

ja ja vanwege het mooie weer vandaag (veel zon...) heb ik maar eens de zonnebril opgezet, mja ook omdat gisteren het feestje was van Tybo, mijn grote broertje is alweer twee jaartjes geworden.

tis me toch een leuk feestje geworre, en ..... en ...... hij heeft me toch een mooooooooie kadootjes gekregen, wauwwwww een grote trein, tractor en autotjes van Lego, allemaal mooie spulletjes van Cars en ook al een fietsje van Cars.

Echt superrrr gaaf allemaal !!!!!  Ik moest ook iedereen bedanken voor de mooie kadootjes allemaal, dus namens Tybo.... IEDEREEN BEDANKT  !!!!!!!

nou ff verder over mij..... eh ja ehhhh nou kort maar krachtig.... Alles gaat super goed met me, vrijdag weer een check-up gehad bij verloskundige, alles was goed met mij en mammie...

Met Mammie gaat het ook alweer wat beter, begint zich steeds wat beter te voelen en te bewegen, mja ze moet wel rustig aan blijven doen, niet teveel willen, niet waar pappie.......?

Yep Pappie knikt ook ja, en ikke heb al met pappie afgesproken dat als mammie toch teveel wil / gaat doen, ga ik mammie even een klein schopje geven en me eens goed roeren in de buik, dan gaat ze meestal wel iets rustig er aan doen hahaha......

Nou ga weer eens stoppen ermee...

groetjes aan iedereen en volgende week weer eens een verhaaltje van Tybo

doeiiiii doeiiiii allemaaaaaaaaaallll


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
fotootjesmet 22 weken

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: